Du kan som enskild person utnyttja RUT-avdraget när du anlitar Maid for Västra Hamnens tjänster. RUT- avdraget innebär att du kan dra av upptill 25 000 kronor per år för hushållstjänster. Avdraget gäller endast för arbetskostnader.

Med RUT-avdraget innebär det att kostnaderna för att anlita Maid for Västra Hamnen bara ligger ca 30 kr högre per timme än genomsnittlig svart arbetskraft .

Syftet med införandet av denna skattereduktion är, bland annat, att skapa nya arbetstillfällen inom hushållssektorn.  Genom att sänka kostnaderna för hushållen vill man förvandla svarta jobb till vita, något som i sin tur skapar fler riktiga arbatstillfällen. 
 
Ett annat viktigt mål är att stärka kvinnors möjligheter att komma ut på arbetsmarknaden. Att det mesta av hushållsarbetet sköts av kvinnor är fortfarande en sanning, men med skatteavdraget ges familjer möjligheter att köpa tjänster som gynnar främst kvinnor att öka sin arbetstid.
 
RUT- avdraget introducerades 2007 och gäller endast arbetskostnader i samband med städning. För att erhålla avdraget krävs att du är fast boende i lokalerna, eller att du äger desamma.
 
Skatteavdraget är 50% och har en övre gräns på 25 000 kronor per år. Avdraget sker direkt på fakturan, så det är viktigt att ni förser Maid for Västra Hamnen med ert personnummer.
 
Mer information om RUT-avdraget hittar du på Skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se
 

 maid-for-vastra-hamnen-secure-home-certified-logo

Presentkort

Maid for Västra Hamnen Gift certificates

 

Almega Hemserviceföretagen

 

Allians försäkringsmäklare-logo

Bankgiro / autogiro

Bankgiro #: 8084030

Organization #: 5704243400

Click for Autogiro agreement

Click for Terms and Conditions

Om Oss Maid for Västrahamnen Maid for Västra Hamnen Dina fördelar med RUT-avdraget