mvh-punkt

Maid for Västra Hamnen gift certificates

Att ge någon fritid som en gåva...

 
Maid for Västra Hamnen gör det enkelt för dig att hitta den rätta gåvan. Med ett presentkort på hushållstjänster från oss ger du mottagaren en värdefull gåva i form av ett rent hem. Ett presentkort från Maid for Västra Hamnen för de nyinflyttade, de som fått barn, de som fått ett nytt arbete eller rent av pensionerats. För att inte tala om födelsedagar, jubileer och helger.
 
Vi ser fram emot att diskutera olika varianter av presentkort för att skräddarsy en lösning som passar dig. Sen behöver bara mottagaren av presentkortet kontakta Maid for Västra Hamnen för att boka tid för åtnjutandet av vår service. Vår kontorpersonal går tillsammans med mottagaren genom vad presentkortet täcker och hur vi bäst ser till att kunden får sin önskemål uppfyllda och att allt blir till belåtenhet. 
 

Presentkort - Regler och Villkor

Ett presentkort kan inte ersaättas med kontanter. Vi kan inte återbetala delvis utnyttjade presentkort. Eftersom presentkortet inte ersätts om det förlorats råder vi er att förvara det på ett säkert ställe. Värdet av kortet täcker samtliga kostnader och det har inget slutdatum.

Gift certificates are non-refundable and have no cash value. We cannot honor requests for a cash refund for any unused portion of the gift card. Since gift certificates cannot be replaced if lost or stolen, it is recommended that you store this gift certificate in a secure place. The face value of your gift certificate will be applied to all costs incurred and do not expire.

 maid-for-vastra-hamnen-secure-home-certified-logo

Presentkort

Maid for Västra Hamnen Gift certificates

 

Almega Hemserviceföretagen

 

Allians försäkringsmäklare-logo

Bankgiro / autogiro

Bankgiro #: 8084030

Organization #: 5704243400

Click for Autogiro agreement

Click for Terms and Conditions